Home Livrare

Livrare

CONCEDIU IULIE 2015: 
In perioada 27 iulie - 2 august 2015 NU vom livra colete! Comenzile sosite in aceasta perioada vor fi livrate incepand de luni 2 august! 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Imi doresc ca produsele din magazinul meu sa plece spre clienti cat mai rapid. De obicei acest lucru se intampla in aceeasi zi lucratoare pentru comenzile plasate inainte de ora 15.00. Totusi, exista si exceptii in care produsele nu sunt pe stoc si trebuie procurate de la furnizori sau alte chestiuni care ma impiedica sa le livrez in ziua comenzii. Oricum, veti fi contactat prin telefon sau SMS dupa plasarea comenzii pentru a fi informati in legatura cu disponibilitatea produselor si livrarea.
 
Serviciul de livrare dureaza de obicei 24 de ore de la preluarea coletului de catre curier, insa pot exista si exceptii, iar livrarea sa se faca in 48 de ore.
 
Livrarea produselor din magazinul ecomami.ro se face prin curier rapid.
 

Zona

Modalitate de livrare

Termen (Zile lucratoare)

Tarif in lei cu TVA

Bucuresti, comenzi sub 200 lei

Curier rapid

24-48 ore

8 lei

Bucuresti, comenzi peste 200 lei

Curier rapid

24-48 ore

0 lei

Localitati din tara, comenzi sub 80 lei

Curier rapid 24-48 ore 20 lei

Localitati din tara, comenzi intre 80 si 200 lei

Curier rapid

48-72 ore

15 lei

Localitati din tara, comenzi 200-350 lei

Curier rapid

48-72 ore

10 lei

Localitati din tara, comenzi peste 350 lei

Curier rapid

48-72 ore

0 lei

 

STIM CA UNEORI VA GRABITI SAU VRETI SA FACETI UN CADOU SI NU MAI AVETI TIMP DE ASTEPTAT. IN ACEST CAZ, CONTACTATI-NE SI VOM VEDEA DACA PUTEM GASI O SOLUTIE PENTRU LIVRARE RAPIDA

LIVRAM SI IN AFARA ROMANIEI NUMAI CU PLATA IN AVANS PRIN TRANSFER BANCAR! VA ROG SA NE CONTACTATI PENTRU DETALII!

In afara tarifelor de livrare precizate nu exista si alte taxe ascunse, de exemplu taxa de ramburs sau taxa pe greutate.    

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C