Home Returnare

Returnare

Ne propunem sa fiti multumiti atunci cand cumparati online produse de la Ecomami.ro. Daca totusi nu sunteti incantat(a) de produsele cumparate le puteti returna si noi va inapoiem contravaloarea comenzii. Termenul de returnare este de 10 zile, in conformitate cu prevederile legale, potrivit carora Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, iar Ecomami.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. 
 
Atunci cand returnati un produs pentru a-l schimba cu o alta marime/alt produs, din vina clientului, platiti cheltuieli de transport pentru cea de-a doua livrare (10 lei pentru Bucuresti, 20 lei pentru tara). 

Livrarea produselor gratuit se face o singura data, daca produsul este returnat si se cere inlocuirea lui vor fi adaugate taxe de transport!

Potrivit termenilor legali pot returna produse doar persoane fizice, persoanele juridice neputand denunta unilateral contractul.

PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C